Igaz törnétet(ünk)

2021.01.30. 15:15

Anna baba boltja

„Kedves Magdi! Egy anyuka ajánlott téged mint szépen rajzoló, és festő helybelit. Nagy segítséget szeretnék kérni: szeretném a másfél éves kislanyunkat le szoktatni a cicizésrol. A legjobb eszköz nekünk a képes mese. Már most szoba tiszta nappalra mert egy könyvet nézegettünk. Arra gondoltam hogy 6-8 képen tudnád e illusztrálni hogy mikor kicsi a baba akkor sokat szopizik (napközben is, este is) ahogy jön a foga és sok minden finomat megeszik már nem kell. Az első kép lehetne az állatok illusztrálására, mert látott már malacokat, és tehenet is szopizni és utána enni is… Szívesen küldök képet magunkról ha lát egy kis hasonlóságot lehet könyebb lesz. Nem akarom drasztikusan elválasztani, ez jó megoldásnak tűnik. Mit gondolsz, tudsz segíteni? Ha igen mikorra és kb mennyibe kerülne ezeket meg rajzolni (A5os kep elég)?”

2021.01.30. 15:15

Szmagdi – Szabó-Zsombók Magdi képek

„Szia! Nagyon érdekes feladat, tetszik az ötlet. A méret szerintem megfelelő, sőt, lehet, hogy kisebb is elég. Viszont egy kis időt kérnék vegiggondolni a koncepciót, hogy az árat is ehhez tudjam adni. Holnap estig megpróbálom vegiggondolni és megírni neked, mire jutottam. Így jó neked? (Aztán ha sikerül nyélbe ütnünk a dolgot és beválik a könyvecske, írjál, mert már én is nagyon szeretném elválasztani a kislányomat. Borzasztóan kitartó )”

2021.01.30. 21:24

Anna baba boltja

„Nagyon köszönöm a kedves válaszod! Már más anyukának is mondtam az ötletet és ő is kérte hogy had nézze majd meg és keszitettne Szóval nagyon várom és izgulok! Lehet hogy forradalmasitjuk a mese könyveket!”

2021.01.30. 22:28

Szmagdi – Szabó-Zsombók Magdi képek

„az az igazság, hogy teljesen kipörgött az agyam ettől a témától Felvázoltam egy képeskönyvet, amit keménylapos leporelloként képzeltem el. (Találtam egy helyet, ahol akár egy példányos egyedi könyvet is lehet készíttetni.) Még az is felmerült bennem, hogy szoptatási tanácsadó ismerősömet megkérdezzem, hogy szerinte mit lehetne belerakni, de odáig még nem jutottam el.

Gondoltad volna, hogy így kezdődőtt? Két anyuka akik ugyan azt szerették volna elérni amit Te: kedvesen és kíméletesen leszoktatni a lányaikat az éjjel nappali cicizésről.

Magdi 4 gyerek és illusztrátori munkái mellett, Erika pedig lánya és egy baba bolt mellett ötletelt, egyeztetett…

Kerültek ötletek kukába, tettünk le telefont körülbelül minden megbeszélés közepén mert valamelyiknél világvége volt. 

De közben, s talán most sem hittük/hisszük el, hogy közel 1.500 család vágott eddi neki ennek az egyedülálló útnak a mi könyvünkkel.

Mi a titka?

  • élethű rajzok 
  • újra élhető életképek
  • korosztályhoz igazodó rövid mondatok
  • szakértői segítség anyukáknak

Figyelünk és tanulunk:

A visszajelzések a legfontosabbak számunkra! Ezért előkészületben van egy egyedülálló anyáknak készült változat, a gyermek fejlődését leíró leporelló és a minket körülvevő háziállatok szoptatási szokásait felvázoló kukucskönyv. Tartsatok velünk!

Hasonló cikkek

Igaz törnétet(ünk)

„Kedves Magdi! Egy anyuka ajánlott téged mint szépen rajzoló, és festő helybelit. Nagy segítséget szeretnék kérni: szeretném a másfél éves kislanyunkat le szoktatni a cicizésrol. A legjobb eszköz nekünk a képes mese. Már most szoba tiszta nappalra mert egy könyvet nézegettünk.

Tovább olvasom »